Διαφημίστε την επιχείρηση σας δια μέσου της ιστοσελίδα μας

To LearnInCY.com σας δίνει τώρα την δυνατότητα να προσθέσετε την διαφήμιση σας στην ιστοσελίδα, διαφημίσετε την επιχείρηση σας διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας μας και των κοινωνικών μας δικτύων.

διαφήμιση, ιστοσελίδα, Θέσεις, LearnInCY

Το LearnInCY.com θέλοντας να διατηρήσει τον χαρακτήρα και τους στόχους του ακέραιους και να μην μετατραπεί σε μια από τις χιλιάδες ιστοσελίδες διαφημίσεις, στον χώρο δεξιά προσφέρει μόνο τρία (3) σημεία διαφήμισης σε εταιρίες οι οποίες θα μοιράζονται τις θέσεις με σειρά προτεραιότητας ανεξαρτήτου χρηματικού πόσου ή χρόνου διαφήμισης. Επίσης στο LearnInCY.com σας προσφέρουμε και τρία (3) σημεία διαφήμισης σε κάθε άρθρο ανά κατηγορία, όπου η διαφήμισης θα είναι ενδιάμεσα του κείμενου του άρθρου στα σημεία που η ομάδα του LearnInCY.com θα επιλέξει ανάλογος του άρθρου και του προϊόντος – υπηρεσίας που θα διαφημίζεται.

Αν λοιπόν  θέλετε πραγματικά να προσθέσετε την διαφήμιση σας στο LearnInCY.com, τότε συνεχίστε το διάβασμα και δείτε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις για να το κάνετε.

Ποιοι μπορούν να διαφημιστούν σε εμάς

Στην ιστοσελίδα μας μπορούν να διαφημίσουν όλες οι πιο κάτω κατηγορίες (Διαβάστε εδώ)
 •   Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 •    Λογιστές / Δικηγόροι / Γραφίστες
 •    Ιατροί / Θεραπευτές / Φαρμακεία (με συμπληρώματα διατροφής)
 •    Αρχιτέκτονες / Πολιτικοί Μηχανικοί  / Διακοσμητές
 •    Ιδιωτικά Σχολεία / Φροντιστήρια / Εκπαιδευτικοί / Προγράμματα Μάθησης
 •    Εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες Marketing και Διαφήμισης
 •    Εταιρίες που προσφέρουν διαδικτυακές υπηρεσίες (κατασκευή, διαχείριση, ιστοσελίδων)
 •    Εταιρίες / Γραφεία Εξευρέσεις  εργασίας
 •    Ταξιδιωτικά / Τουριστικά Γραφεία
 •    Αεροπορικές Εταιρίες
 •    Εταιρίες Μεταφοράς (ταξί, λεωφορεία, πλοία)
 •    Καταστήματα πώλησης τεχνολογίας (ηλεκτρονικά προγράμματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προϊόντα  τεχνολογίας)
 •    Βιβλιοπωλεία / Βιβλιοθήκες
 •    Φιλανθρωπικά ιδρύματα

Που και Πως θα φαίνεται η διαφήμιση στην ιστοσελίδα

Μετά από ερευνά με βάση τις παγκόσμιες αρχές του Μάρκετινγκ και λαμβάνοντας υπόψη το ύφος και τον χαρακτήρα τις ιστοσελίδας καταλήξαμε στο ότι δεξιά στην ιστοσελίδα (Right Sidebar) θα υπάρχουν τρία (3) σημεία τα όποια θα παρέχουν την ευκαιρία σε τρεις (3) εταιρίες να προσθέσουν την διαφήμιση τους στην ιστοσελίδα του LearnInCY.com με συγκεκριμένες διαστάσεις εικόνας διαφήμισης.

Τα σημεία θα χωρίζονται ως B, Γ,Δ και οι θέσεις θα ονομάζονται ως Β1, Γ1, Δ1 και θα καθορίζονται ως εξής:

Θέση Β1: Βρίσκεται δεξιά τις σελίδας, ακριβώς κάτω από το κεντρικό μενού μετά από “Τα Άρθρα Μας” και έχουν μέγιστες διαστάσεις 340x200px.

Θέση Γ1: Βρίσκεται δεξιά τις σελίδας, ακριβώς κάτω από το κεντρικό μενού πριν από “Ακολούθησε Μας” και έχουν μέγιστες διαστάσεις 340x200px.

Θέση Δ1: Βρίσκεται δεξιά τις σελίδας, κάτω από το κεντρικό μενού και πριν από “Ο Καιρός”, και έχουν μέγιστες διαστάσεις 340x200px.

Θέση Ε1, Ε2, Ε3 – “Κατηγορία Άρθρου”: Οι θέσεις αυτές βρίσκονται ενδιάμεσα στα άρθρα ανά κατηγορία που οι καλύτεροι ειδικοί γράφουν. Οι θέσεις χωρίζονται σε 3 σημεία Ε1,Ε2,Ε3 και μπαίνουν ενδιάμεσα του κειμένου των άρθρων με την καθοδήγηση της ομάδας Μάρκετινγκ και Διαφήμισης του LearnInCY.com.

διαφήμιση, ιστοσελίδα, Θέσεις, LearnInCY

Ποσά κοστίζει η διαφήμιση στην ιστοσελίδα

Η διαφήμιση στο LearnInCY.com κοστίζει €2,37 την ημέρα αν πληρωθεί για περίοδο λιγότερη του ενός (1ος) μηνά. Για περίοδο περισσότερη του ενός (1) μηνά και λιγότερη του ενός (1) έτους η διαφήμιση κοστίζει €50.70 ανά μηνά (€1.69/ημέρα). Και για περίοδο ενός (1) έτους ακριβώς η διαφήμιση κοστίζει €350.40 ανά έτος (€0.96/ημέρα). Το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείτε συνεχόμενα να διαφημίσετε την επιχείρηση σας  είναι ένα (1) έτος.

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνετε το ΦΠΑ.

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς για να διαφημιστείτε

Έχουμε απλοποιήσει την διαδικασία σε τρία απλά βήματα (διαβάστε εδώ)
 1. Να συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχειά σας ηλεκτρονικά.
 2.   Να μας στείλετε σε ηλεκτρονική μορφή την εικόνα τις διαφήμισης.
 3.   Να πληρώσετε ηλεκτρονικά με κάποια κάρτα ή μέσω λογαριασμού PayPal.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχειά σας είναι ορθά συμπληρωμένα και ότι έχετε διαβάσει σωστά όλες τις οδηγίες σχετικά με το πως πρέπει να είναι η εικόνα διαφήμισης σας (banner).


 

Πως μπορείτε να πληρώσετε για την διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας 

Στο LearnInCY.com μπορείτε να αγοράσετε την διαφήμιση σας ηλεκτρονικά μέσω PayPal χρησιμοποιώντας την κάρτα σας ή απευθείας μέσω του λογαριασμού σας στην PayPal.

διαφήμιση, ιστοσελίδα, Θέσεις, LearnInCY

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις σχετικά με την διαφήμιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με την επίσκεψη και την χρήση της ιστοσελίδα http://www.learnincy.com συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οι οροί και οι προϋποθέσεις τις σελίδας http://www.learnincy.com μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση.
Αν σου άρεσε, μοιράσου το με τους φίλους σου