Επικοινώνησε

Μέσα από τις απόψεις σας γινόμαστε καλύτεροι . . .  

Στο LearnInCY.com πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι κάτι δύσκολο και σπάνιο στις μέρες μας, οι άνθρωποι έχουν σταματήσει πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους και έχουν κλειστεί για τα καλά στον εαυτό τους, πολλές φορές αυτά που θέλουν να πουν τα κρατούν μέσα τους και τα κρατούν μέσα τους μέχρι να γίνουν παράπονο, το παράπονο να εξελιχτεί σε θυμό και ο θυμός να καταλήξει μίσος.

Η ομάδα του LearnInCY.com σε ενθαρρύνει αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που νιώθεις για εμάς να τα βγάλεις από μέσα σου, καλά ή κακά εμείς στο LearnInCY.com σε ενθαρρύνουμε να μιλήσεις και υποσχόμαστε να σε ακούσουμε.

Επικοινώνησε και πες μας την γνώμη σου . . .

Αν θέλεις λοιπόν να μας πεις την γνώμη σου για την ιστοσελίδα μας, να μας ζητήσεις να γράψουμε για κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει, ή ακόμη και για να μας βρίσεις επικοινώνησε μαζί μας είτε με την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις πιο κάτω, είτε μέσο του email που θα βρεις κάτω από αυτό το κείμενο πατώντας το πράσινο σταυρουδάκι.

Επικοινωνήσε μαζί μας

Τηλέφωνο:

E-mail: info@learnincy.com

7 + 12 =

Με την επίσκεψη και την χρήση της ιστοσελίδα http://www.learnincy.com συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οι οροί και οι προϋποθέσεις τις σελίδας http://www.learnincy.com μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση.
Αν σου άρεσε, μοιράσου το με τους φίλους σου